Kalendarium våren 2022


Medlemsavgiften för 2022 är 100 kr / hushåll och för stödmedlemmar boende utanför Svanshall 50 kr / hushåll.

Vi är tacksamma för alla extra bidrag, stora som små. Pengarna går till bl.a blommor och dekorationer, sammankomster, underhåll och utveckling av Knudavallen, aktiviteter, arbete med "Grannar mot brott" samt samarbete med andra föreningar, kommunen och Länsstyrelsen.


Betala till oss via:

Bankgiro: 5002-1856 eller Swish: 1234181319

Obs! Märk er betalning med vad ni betalar för ( Medlemsavg. -22 ) samt gärna adress/mailadress. Tack!


Februari är det extra kärleksfullt i Svanshall. En "kärleksbänk" finns i hamnen. Den kommer stå uppe hela sportlovet så passa på att ta en fin bild och dela en fika med någon du tycker om. Dela gärna bilderna på Facebook och/eller Instagram.


Under v.8-9 kommer det finnas en skattjakt i byn! Leta upp numrerade burkar och skriv eller rita av innehålleti burken på tävlingstalongen. Sista dagen att tävla är den 6/3. Talong och information finns vi anslagstavlan i hamnen.


Årsmöte den 27/3 kl.15:00 i Segelsällskapets stuga. Vi bjuder på macka, kaka och kaffe/te. Separaat inbjudan kommer snart i din brevlåda.


I Segelsällskapets stuga i hamnen finns ett Bibliotek för byborna. Där kan vi låna böcker och DVD-filmer för alla åldrar. Stugan står öppen och bibliotetket finns i tamburen. Har du böcker eller filmer du läst och sett och vill dela med dig av, skänk dem gärna.